alpaca country logo

Vaderdag Special!

Dit jaar kun je bij Alpaca Country ook je vader in het zonnetje zetten! Verwen je vader met een onvergetelijke dag vol avontuur en ontspanning bij Alpaca Country! Dit jaar bieden we een exclusief Vaderdag Arrangement aan dat perfect is voor alle vaders die houden van de natuur, dieren en heerlijk eten.

Wat houdt het Vaderdag Arrangement in?

Alpaca Wandeling
Geniet van een ontspannen wandeling door een prachtig natuurgebied in het gezelschap van onze nieuwsgierige alpaca’s. Onderweg pauzeren we even en is er de gelegenheid om foto’s te maken van jullie en jullie schattige alpaca-vriendje. Onze begeleiders vertellen je onderweg leuke feitjes en weetjes over onze alpaca’s. Aan het einde van de wandeling weet je precies welk karakter “jouw” alpaca heeft (want zo voelt dat na zo’n wandeling toch een beetje).

Prijs
€ 39,95
 per persoon
€ 34,95 per persoon voor kinderen onder de 11 jaar.

Foto-moment
Je gaat natuurlijk niet weg zonder een, twee of tientallen foto’s van onze alpaca’s te maken. Maak jij een foto met het hele gezin of wil je liever alleen met onze fotogenieke vriendjes op de foto? Orlando en Alida staan in ieder geval te trappelen om met jou op de foto te gaan.

Heerlijke BBQ
Bij Vaderdag kan een heerlijke BBQ natuurlijk niet ontbreken. We hebben de lekkerste stukjes vlees en bijgerechten geselecteerd. Kies uit sappige hamburgers of smakelijke groente-hapjes. Speciaal voor Vaderdag hebben we een Ofyr BBQ aangeschaft om al dit lekkers voor jullie te bereiden.

Boek nu!

Reserveer snel een plekje voor dit alpaca-arrangement!
Onze wollige viervoeters kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. Kies uit twee opties: