Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

alpaca country logo

Kinderfeestjes

Home > Kinderfeestjes

Vier je verjaardag tussen de alpaca's

Er is er een jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien, dat is hij (of zij natuurlijk). Is er binnenkort iemand jarig en wil je voor de jarige Job of jarige Jet een origineel kinderfeestje organiseren tussen de alpaca’s? Ben je op zoek naar een middag vol plezier en vermaak voor kinderen? Wat dacht je van een alpaca kinderfeestje? Succes gegarandeerd en je zit thuis niet met de rommel.

Hoe ziet een kinderfeestje met alpaca's eruit?

De kinderen worden aan een lange, versierde tafel ontvangen met een lekker glas limonade. Het feest kan beginnen! Iedereen heeft natuurlijk zijn en haar best gedaan om een leuk cadeau voor de jarige uit te kiezen. Onder het genot van een glaasje limonade worden de cadeautjes aan de jarige uitgedeeld.

Wie heeft er honger? ‘Ik!’, roepen alle kinderen in koor. Tijd voor cupcakes! Wat is er leuker dan al snoepend je eigen cupcakes versieren? Wanneer we genoeg limonade gedronken hebben en de buikjes gevuld zijn, gaan we naar buiten om de alpaca’s te ontmoeten. Spannend! Uiteraard nemen we wat voer mee, zodat de alpaca’s uit de handjes van de kinderen kunnen eten. Wie durft er de alpaca’s te aaien? Wat is hun vacht zacht, hè? De tijd vliegt voorbij en onder begeleiding wandelen we samen met de alpaca’s nog een rondje door de weide, voordat we weer aan tafel gaan zitten.

Na de wandeling is er een creatieve activiteit met echte alpacawol. Uiteraard krijgen de kinderen nog een glas limonade en wat te snacken (zoet of gezond). Want van al dat spelen in de wei krijg je natuurlijk trek. Aan het einde van de dag stappen alle kinderen moe maar voldaan de auto in. Ze kunnen niet wachten om dit avontuur tegen hun papa, mama, opa, oma, broertjes en zusjes te vertellen. Wat een bijzondere dag!

Niet zeker hoeveel kindjes er komen?

Weet je nog niet precies hoeveel kinderen er komen? Dan is ons advies om te reserveren voor het minimumaantal van 6 kindjes. Dit i.v.m. onze annuleringsvoorwaarden. Graag horen we per mail uiterlijk 1 week voor de gereserveerde datum het definitieve aantal.

Wil je een kinderfeestje tussen de alpaca's boeken?

Onze alpaca’s kunnen niet wachten om met hun nieuwe vriendjes te spelen. Reserveer snel een middag in onze kalender. Heb je andere ideeën of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

Extra bouwstenen

We bieden een ‘basispakket’ aan voor kinderfeestjes en vanuit daar is het mogelijk om extra bouwstenen tegen betaling toe te voegen. De prijs van de bouwstenen zijn per kind.

Uitgebreid fotomoment (15 min.): € 4,50 
Alpaca-quiz met prijs (15 min.): € 2,50
Friet met snacks (30 min.): € 6,00
Tiktok opnemen tussen de alpaca’s (30 min.): € 5,00
High tea bij ontvangst i.p.v. limonade (30 min.): € 9,95

Er is een minimale groepsgrootte van 6 kinderen
Er is geen maximale groepsgrootte
Het kinderfeestje duurt minimaal 2 uur
De tijdsduur van het kinderfeestje is afhankelijk van de bouwstenen
(Bijna) álles is mogelijk
De prijs is 17,50 per kind

In verband met personeel hebben wij geen
andere startmogelijkheden dan 15:00 uur.

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!