Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

Meet, Greet & Feed

Home > Meet, Greet & Feed

Een Meet, Greet & Feed met alpaca's

Heb je altijd al een alpaca willen ontmoeten? Wil je even weg uit de stad en ben je op zoek naar een leuke activiteit in de natuur?

Mogen we je dan voortellen aan onze kudde wollige vriendjes met een hart van goud? Alpaca’s mogen er dan wel knuffelbaar uitzien, maar eigenlijk houden ze helemaal niet van knuffelen. Je kunt ze gerust leren kennen en voeren, dat vinden ze heerlijk. Ben jij klaar voor een overdosis geluk? Of zoek je een origineel presentje voor een échte alpaca-fan? Shop dan onze cadeaubon voor een meet, greet & feed!

Hoe ziet een meet, greet & feed eruit?

Wij vinden alpaca’s natuurlijk geweldig lieve dieren en onze enthousiaste collega’s vertellen je maar al te graag waarom. Tijdens de Meet, Greet & Feed leer je ontzettend veel over deze schattige dieren en maak je kennis met onze eigen alpaca’s. Welke alpaca is een beetje verlegen? En wie is ontzettend ondeugend? Wat vinden de beestjes fijn? En wat kun je beter niet bij ze doen? We vertellen je álles!

Nadat we je hebben bijgepraat over onze alpaca’s in de weide heb je alle tijd om al onze schattige vriendjes te ontmoeten en te leren kennen. Ook krijg je een bakje voer mee, zodat de alpaca’s uit je hand kunnen eten. Dat kan wel een beetje kriebelen, maar het is zó schattig. Natuurlijk geven we je ook de gelegenheid om foto’s te maken met de alpaca’s. Daarna heb je de tijd om nog even door de weide te wandelen en om afscheid van ze te nemen. En geloof ons: dat is na één uur stiekem best pittig.

Annuleren / wijzigen

Om teleurstelling te voorkomen: Annuleren/wijzigen kan tot uiterlijk 3 dagen voor de gereserveerde datum. Geld terug is helaas niet mogelijk, wij werken met een tegoed. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Wil je alpaca's leren kennen en voeren?

Claim snel je plek voor een Meet, Greet & Feed, want onze alpaca’s zijn erg populair. Deze activiteit is leuk voor alle leeftijden en duurt ongeveer 1 uur. Je kunt daarna natuurlijk altijd blijven hangen voor een drankje. Ook leuk voor kinderopvang en BSO’s!

Prijs Meet, Greet & Feed

€ 9,95 per persoon vanaf 2 jaar
Gratis voor kinderen jonger dan 2 jaar

Reserveer jouw plekje

Reserveer snel je plekje voor een Meet, Greet & Feed met onze alpaca’s. Onze wollige viervoeters kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Wil je een Meet, Greet & Feed of een andere activiteit cadeau doen? Bestel dan een cadeaubon in onze online shop!

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender.

Feit

“Alpaca’s zijn nieuwsgierig van aard.” Klopt!

Wanneer je de weide instapt, zie je al die wollige koppies nieuwsgierig opkijken. Door hun nieuwsgierigheid kunnen ze goed getraind worden om uit je hand te eten of om een wandeling te maken. Eigenlijk zijn het net kleine avonturiers.

Fabeltje

“Alpaca’s zijn dol op knuffelen.” Fout!

Alpaca’s houden niet van fysiek contact en zijn erg gesteld op hun persoonlijke ruimte. Onze alpaca’s zijn gewend aan mensen en daarom kun je ze gerust aaien of voeren.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!