Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

Wandelingen

Home > Wandelingen

Met alpaca's door de natuur wandelen

Heb je altijd al eens met een alpaca willen wandelen? Wil je even weg uit de stad en ben je op zoek naar een leuke activiteit in de natuur? Of zoek je een origineel cadeau voor een échte alpaca-fan? Alpaca Country Oosterhout organiseert alpacawandelingen door de prachtige natuur. Ga je met onze aaibare viervoeters mee op pad?

Doordat we door een prachtig natuurgebied wandelen en onszelf aanpassen aan het tempo van de alpaca’s, kom je tijdens de wandeling écht tot rust. Ze zijn lief, zachtaardig en sensitief. Onderweg pauzeren we even en is er de gelegenheid om foto’s te maken van jou en je schattige alpaca-vriendje. Onze enthousiaste begeleiders vertellen je onderweg leuke feitjes en weetjes over onze alpaca’s.

Aan het einde van de wandeling heb je een band opgebouwd met je alpaca-vriendje en weet je meer over het karakter van ‘jouw’ alpaca (want zo voelt dat na zo’n wandeling tóch een beetje). Door de wandeling voel je je ontspannen, relaxed en helemaal ‘zen’. Neem vooral de tijd om afscheid te nemen van de alpaca’s. Ze hebben alle tijd voor je.

Tip: ga na afloop niet gelijk overhaast naar huis, maar koppel de alpacawandeling aan één van onze andere activiteiten, zoals een high tea tussen de alpaca’s. Ook leuk als bedrijfsuitje!

ANNULEREN / WIJZIGEN

Om teleurstelling te voorkomen: Annuleren/wijzigen kan tot uiterlijk 3 dagen voor de gereserveerde datum. Geld terug is helaas niet mogelijk, wij werken met een tegoed. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

HOE ZIET EEN ALPACAWANDELING ERUIT?

Bemachtig snel je plek voor een alpacawandeling. Onze wollige viervoeters kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Iedereen vanaf 12 jaar kan zelfstandig deelnemen. Onder de 12 jaar, dan altijd onder begeleiding van een volwassene. Let op ook de begeleiders dienen een ticket te kopen!

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en we lopen met maximaal 18 personen. Let op! De route loopt door het bos en is dus niet begaanbaar voor buggy’s, rolstoelen of rollators. De route van 4,5 km duurt ongeveer 1,5 uur, schat van te voren goed in of dit te doen is voor jou en jouw kind.

Per alpaca 2 personen!

PRIJS ALPACAWANDELING

€ 17,50 per persoon vanaf 2 jaar
Gratis voor kinderen jonger dan 2 jaar

RESERVEER JOUW PLEKJE

Reserveer snel een plekje voor jouw alpacawandeling. Onze wollige viervoeters kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Wil je een alpacawandeling of een andere activiteit cadeau doen? Bestel dan een cadeaubon in onze online shop!

Arrangement

Wil je een alpacawandeling combineren met een High Tea of een Picknick. Klik dan hier om dit arrangement te kunnen reserveren

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!