Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

Alpaca Arrangementen

Home > Alpaca Arrangementen

Alpaca Arrangementen

Stap binnen in de betoverende wereld van onze unieke Alpaca-arrangementen! Laat de dagelijkse drukte achter je en omarm de liefdevolle sfeer van deze zachte dieren. Onze Alpaca-arrangementen zorgen voor onvergetelijke momenten voor jong en oud, gevuld met knusse interacties met onze wollige vriendjes!

HOE ZIET EEN ALPACA-ARRANGEMENT ERUIT?

Of je nu op zoek bent naar een uitje met vrienden, een gezellige familiereünie of een origineel cadeau, onze Alpaca-arrangementen bieden de perfecte ontsnapping! Profiteer bovendien van aanzienlijke kortingen bij het boeken van deze activiteiten als arrangement. Wacht niet langer en creëer vandaag nog herinneringen die een leven lang meegaan!

ALPACAWANDELING MET EEN EXTRAATJE!

Het kloppende hart van onze arrangementen is de onweerstaanbare alpacawandeling. Onze Alpaca’s kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Vanaf 12 jaar kun je zelfstandig deelnemen, en deelnemers jonger dan 12 jaar kunnen genieten onder begeleiding van een volwassene. De anderhalf uur durende wandeling, met maximaal 18 personen en één alpaca per twee personen, neemt je mee door het bos. Let op: het pad is niet geschikt voor buggy’s, rolstoelen of rollators. De route van 4,5 km vraagt enige fysieke inspanning, dus beoordeel van tevoren of dit geschikt is voor jouw groep.

Prijs arrangement

€39,95 per persoon vanaf 2 jaar, Arrangement Wandeling met High Tea
€39,95 per persoon vanaf 2 jaar, Arrangement Wandeling met Picknick

ANNULEREN / WIJZIGEN

Om teleurstelling te voorkomen: Annuleren/wijzigen kan tot uiterlijk 3 dagen voor de gereserveerde datum. Geld terug is helaas niet mogelijk, wij werken met een tegoed. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

MEER INFORMATIE

Binnen ons arrangement kun je kiezen voor een high tea of een picknick tijdens de wandeling. We bieden twee opties voor onze arrangementen, waarbij je kunt starten met de wandeling en daarna geniet van de Picknick of High Tea, of andersom. Maak hieronder jouw keuze. Wil je een Alpaca-arrangement of een andere activiteit cadeau doen? Bestel dan een cadeaubon in onze online shop!

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!