Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

alpaca country logo

Picknicken

Home > Picknicken

PICKNICKEN TUSSEN ALPACA’S

Met een goedgevulde picknicktafel en een prachtig uitzicht. Picknicken op een bijzondere plek, met zalige lekkernijen en schattige alpaca’s… dat klinkt fantastisch, vind je ook niet? Alpaca Country Oosterhout biedt een hippe, originele plek voor een gezellige picknick tussen de alpaca’s. Bij ons kun je bourgondisch genieten van een goedgevulde picknicktafel vól lekkers. Wil je picknicken op een unieke locatie? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een échte alpaca-fan? Bij Alpaca Country Oosterhout kun je picknicken tussen nieuwsgierige alpaca’s.

Hoe ziet picknicken met alpaca's eruit?

Onze gastvrije medewerkers verwelkomen je vriendelijk. Wanneer je om je heen kijkt, zie je dat de nieuwsgierige alpaca’s zich om de tafel heen hebben verzameld om de gezelligheid van dichtbij te bekijken. Tussen het smikkelen door geniet je van de rust, het uitzicht en de ontspannen alpaca’s die langshuppelen.

Voor, tijdens en na de picknick is er genoeg tijd om een rondje door de wei of de stal te wandelen om onze alpaca’s te ontmoeten. Er is gelegenheid om onze alpaca’s te ontmoeten en met ze op de foto te gaan. Onze enthousiaste collega’s lopen vaak rond op de boerderij en in de weide. Dus heb je vragen, stel ze dan gerust!

Kun je geen genoeg krijgen van onze schattige viervoeters? Combineer dan de picknick met één van onze andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een alpacawandeling?

Waar bestaat de picknick uit?

Bij Alpaca Country Oosterhout ga je nooit met honger naar huis! Wat kun je verwachten:

  • Diverse soorten versgebakken broodjes
  • Verschillende soorten vleeswaren en kaas
  • Salades en fruit
  • Lekkere sapjes
  • Koffie en thee

PRIJS PICKNICKEN TUSSEN ALPACA’S

€ 24,95 per persoon vanaf 12 jaar
€ 19,95 voor kinderen van 11 jaar en jonger
Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Reserveer snel jouw picknick

Reserveer snel jouw picknick tussen de alpaca’s. Onze nieuwsgierige alpaca’s kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Wil je de picknick of een andere activiteit cadeau doen? Bestel dan een cadeaubon in onze online shop!

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!