Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

High tea

Home > High tea

Alpaca high tea

Kun jij urenlang theeleuten met vriendinnen, je moeder of je zussen? Hou jij van zoet, zoet, zoet en een beetje hartig? Of zoek je een origineel cadeau voor een échte alpaca-fan? Alpaca Country Oosterhout organiseert een high tea tussen de alpaca’s op het prachtige boerenland van Oosterhout. Wil je op een bijzondere plek theeleuten tussen superschattige wollige viervoeters? Lees snel verder!

Hoe zie een high tea tussen de alpaca's eruit?

Alpaca Country Oosterhout is dé plek voor een heerlijke high tea. Wanneer je de alpacaboerderij binnenwandelt, staat er een goed gedekte tafel vol lekkere hapjes voor je klaar. Je schuift aan tafel, schenkt voor jezelf en je gezelschap een kop thee in en begint aan ál dat lekkers dat voor je neus staat. Wanneer je opkijkt zie je dat één van onze nieuwsgierige alpaca’s naast je is komen te staan. Gezellig! Voor, tijdens en na de high tea krijg je de gelegenheid om de alpaca’s te ontmoeten en om foto’s te maken. Ook beantwoorden onze enthousiaste collega’s al je vragen over onze eigen wollige viervoeters. Wie is er ondeugend? En welke alpaca kijkt liever de kat uit de boom?

Kun je geen genoeg krijgen van onze alpaca’s? Combineer dan de high tea met één van onze andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een alpacawandeling?

Voor wie is een alpaca high tea geschikt?

Een theemoment bij Alpaca Country Oosterhout is bijvoorbeeld geschikt voor Moederdag, babyshowers, vrijgezellenfeestjes, reünies, personeelsuitjes of verjaardagen. Natuurlijk kun je ook een high tea bij ons reserveren als je ‘gewoon’ even bij wilt kletsen met vriendinnen. Want een high tea tussen de alpaca’s; dat is áltijd een goed idee.

Annuleren / wijzigen

Om teleurstelling te voorkomen: Annuleren/wijzigen kan tot uiterlijk 3 dagen voor de gereserveerde datum. Geld terug is helaas niet mogelijk, wij werken met een tegoed.

Bent u niet zeker van het aantal wat meekomt, reserveer dan voor 1 persoon minder en geef per mail uiterlijk 1 week voor de gereserveerde datum het definitieve aantal door.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Waar bestaat de high tea uit?

Zorg dat je honger hebt, want je komt bij Alpaca Country Oosterhout écht niets te kort. Wat je kunt verwachten?

 • Soep
 • Sandwiches met eiersalade
 • Sandwiches met tonijnsalade
 • Diverse zoete hapjes
 • Wraps met gerookte zalm
 • Wraps met carpaccio
 • Kaasbroodjes
 • Kipbroodjes
 • Rundvleesbroodjes
 • Sap
 • Onbeperkt koffie
 • Onbeperkt thee

Prijs Alpaca High Tea

€ 24,95 per persoon vanaf 12 jaar
€ 19,95 voor kinderen van 11 jaar en jonger
Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Reserveer jouw plekje

Reserveer snel je plekje voor een high tea tussen de alpaca’s. Onze wollige viervoeters kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Wil je een alpaca high tea of een andere activiteit cadeau doen? Bestel dan een cadeaubon in onze online shop!

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender of kijk bij ons borrelplank arrangement.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!