Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

alpaca country logo

Dieetwensen

Home > Dieetwensen

Wat leuk dat jullie bij ons willen komen eten. We hebben deze pagina gemaakt om duidelijkheid te scheppen indien er allergieën of bijzonderheden spelen. Kijk rustig wat bij jou van toepassing is, dat helpt je bij de keuze tijdens het boeken.

Vegetarisch

Wij hebben een vegetarische variant voor al onze arrangementen. Mocht je toch wel vis lusten laat dit weten in het opmerkingenveld.

Zwanger

Voor aanstaande moeders serveren wij graag onze vegetarische variant. Tijdens het reserveren hoef je enkel aan te geven hoeveel zwangere dames er binnen jullie gezelschap zijn, en je hoeft dus geen alternatieve salade te kiezen. Tenzij dat natuurlijk jouw voorkeur heeft.

Varkensvlees

Tegenwoordig geven niet alleen onze Islamitische landgenoten, maar ook steeds meer niet-Islamitische mensen de voorkeur aan maaltijden zonder varkensvlees. Daarom hebben wij beslotenom al onze menu’s standaard vrij te maken van varkensvlees.

Glutenallergie

Wanneer je aangeeft een alternatief te wensen voor onze picknick of high tea vanwege een glutenallergie, kun je naast tomatensoep en glutenvrije zoetigheden kiezen uit 3 salades:

  • Caprese salade
  • Zalm, avocado salade
  • Carpaccio salade

Wij doen ons uiterste best, maar moeten wel benadrukken dat we niet kunnen garanderen dat het volledig vrij is van sporen.

Lactose intolerantie

Indien je aangeeft een alternatief te wensen voor onze picknick of high tea vanwege een lactose intolerantie, kun je naast tomatensoep en lactosevrije zoetigheden kiezen uit 2 salades:

  • Zalm, avocado salade
  • Carpaccio salade

Wij doen ons uiterste best, maar moeten wel benadrukken dat we niet kunnen garanderen dat het volledig vrij is van sporen.

Notenallergie

Indien je last hebt van een notenallergie, horen wij dit graag. We kunnen dan een aangepaste versie van onze high tea aanbieden. We willen echter benadrukken dat we ons uiterste best doen, maar niet kunnen garanderen dat het volledig vrij is van sporen.

Andere dieetwensen

Hoewel we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk rekening te houden met intoleranties, allergieën en dieetwensen, kunnen we helaas niet aan alle verzoeken voldoen. Als uw specifieke wens hierboven niet wordt genoemd, vragen wij u vriendelijk om een andere activiteit bij ons te boeken.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!