Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

Dieetwensen

Home > Dieetwensen

Wat leuk dat jullie bij ons willen komen eten. We hebben deze pagina gemaakt om te verduidelijken wat wij bij de verschillende allergieën / intoleranties als alternatief kunnen serveren.

Vegetarisch / Pescotarisch

Wij hebben een vegetarische variant voor al onze arrangementen.

Zwanger

Voor aanstaande moeders serveren wij onze vegetarische variant. Tijdens het reserveren hoef je enkel aan te geven hoeveel zwangere dames er binnen jullie gezelschap zijn, en je hoeft dus geen alternatieve salade te kiezen. Tenzij dat natuurlijk jouw voorkeur heeft.

Varkensvlees

Tegenwoordig geven niet alleen onze Islamitische landgenoten, maar ook steeds meer niet Islamitische mensen de voorkeur aan maaltijden zonder varkensvlees. Daarom hebben wij besloten om al onze menu’s standaard vrij te maken van varkensvlees.

Glutenallergie

Wanneer je aangeeft een alternatief te wensen voor onze picknick of high tea vanwege een glutenallergie, kun je naast tomatensoep en glutenvrije zoetigheden kiezen uit 3 salades:

  • Caprese salade
  • Zalm avocado salade
  • Carpaccio salade

Wij doen ons uiterste best, maar moeten wel benadrukken dat we niet kunnen garanderen dat het volledig vrij is van sporen.

Lactose intolerantie

Indien je aangeeft een alternatief te wensen voor onze picknick of high tea vanwege een lactose intolerantie, kun je naast tomatensoep en zoetigheden kiezen uit 2 salades:

  • Zalm avocado salade
  • Carpaccio salade

Wij doen ons uiterste best, maar moeten wel benadrukken dat we niet kunnen garanderen dat het volledig vrij is van sporen.

Notenallergie

Indien je een notenallergie hebt, horen wij dit graag. Naast soep en zoetigheid kun je kiezen uit drie salades:

  • Caprese salade
  • Zalm avocado salade
  • Carpaccio salade (met of zonder pesto aangeven, i.v.m. aanwezigheid pitten)

We willen echter benadrukken dat we ons uiterste best doen, maar niet kunnen garanderen dat het volledig vrij is van sporen.

Andere dieetwensen

Hoewel we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk rekening te houden met intoleranties, allergieën en dieetwensen, kunnen we helaas niet aan alle verzoeken voldoen. Een combinatie van vegetarisch en lactose intolerant ofwel vegan kunnen wij helaas geen alternatief voor bieden. Als je specifieke wens hierboven niet wordt genoemd, vragen wij je vriendelijk om een andere activiteit bij ons te boeken.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!