Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

Summer Barbecue

Home > Barbecue

Barbecue

Deze zomer kun je iedere zaterdagavond genieten van een overheerlijke zomerse barbecue-avond. Lekker genieten van lekker eten en een gezellige avond in het bijzijn van familie, vrienden én natuurlijk onze lieve Alpaca’s!

Wist je dat dit barbecue arrangement ook super geschikt is voor grote groepen en bedrijfsuitjes? Kijk op onze bedrijfsuitjes pagina voor alle mogelijkheden.

Hoe ziet een barbecue tussen de Alpaca’s eruit?

Waan je op een authentieke Alpaca Ranch waar je naar een lange uitputtende dag in het late avondzonnetje plaats neemt aan één van de gedekte picknicktafels. Op onze mooie, stoere Ofyr barbecue worden de allerlekkerste stukken vlees bereid. Van sappige hamburgers tot heerlijke kipfilets gecombineerd met groenten op lange spiezen en nog veel meer lekkers. 

Het duurt meestal niet lang voordat onze nieuwsgierige alpaca’s een kijkje komen nemen bij jouw tafel. Voor, tijdens en na de barbecue is er genoeg tijd om een rondje door de wei of de stal te wandelen om onze alpaca’s te ontmoeten. Onze collega’s komen met de alpaca’s aan iedere tafel langs. Er is gelegenheid om onze alpaca’s te ontmoeten en met ze op de foto te gaan of ze te voeren (voerbakjes zijn te koop).

“Wist je dat dit barbecue arrangement ook super geschikt is voor grote groepen en bedrijfsuitjes. Kijk op onze bedrijfsuitjes pagina voor alle mogelijkheden.”

Annuleren / wijzigen

Om teleurstelling te voorkomen: Annuleren/wijzigen kan tot uiterlijk 3 dagen voor de gereserveerde datum. Geld terug is helaas niet mogelijk, wij werken met een tegoed.

Bent u niet zeker van het aantal wat meekomt, reserveer dan voor 1 persoon minder en geef per mail uiterlijk 1 week voor de gereserveerde datum het definitieve aantal door.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Waar bestaat de barbecue uit?

Bij Alpaca Country Oosterhout ga je nooit met honger naar huis! Wat kun je verwachten:

  • Hamburgers, drumsticks, kipfilet en worstjes
  • Diverse gegrilde groentes
  • Verschillende frisse salades
  • Frietjes
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Warme en koude sauzen

PRIJS Barbecue TUSSEN ALPACA’S

€ 34,95 per persoon vanaf 12 jaar
€ 29,95 voor kinderen van 11 jaar en jonger
Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Reserveer snel jouw Barbecue

Reserveer snel jouw Barbecue tussen de alpaca’s. Onze nieuwsgierige alpaca’s kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Wil je de Barbecue

of een andere activiteit cadeau doen? Bestel dan een cadeaubon in onze online shop!

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!