Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

alpaca country logo

Workshops

Home > Workshops

Alpaca workshops

Het hele jaar door organiseren wij workshops tussen onze alpaca’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een alpacahoofd naaldvilten? Of pastel tekenen tussen onze alpaca’s? Kijk in onze kalender welke workshops we op dit moment aanbieden. En vooral waar nog een plaatsje vrij is!

Workshop alpacahoofd naaldvilten

Naaldvilten is een handwerktechniek waarbij je met wol van onze alpaca’s aan de gang gaat om een alpacahoofd te maken. Met een speciale naald bewerk je de wol tot vilt. Hiervoor gebruiken we ongesponnen maar wel gewassen en geborstelde wol om het mooiste eindresultaat te krijgen. Het naaldvilten is niet zo moeilijk en heb je zo onder de knie. Een workshop Alpacahoofd Naaldvilten duurt ongeveer 3 uur.

Workshop alpaca's pastel tekenen

Beginnend of gevorderd tekenaar? Dat maakt niet uit, want onder begeleiding van een enthousiaste kunstenares maakt iedereen een mooie tekening van een van onze alpaca’s. Kies je ervoor om onze ondeugende Kyan na te tekenen? Of ga je liever voor onze gevoelige Orlando? We gebruiken pastelkrijt om tot een mooi en herkenbaar eindresultaat te komen. Een workshop Alpaca’s Pastel Tekenen duurt ongeveer 3 uur.

Prijzen workshops

Alpacahoofd Naaldvilten: € 50,00 per persoon incl. materiaal
Alpaca’s Pastel Tekenen: € 40,00 per persoon incl. materiaal

Reserveer jouw plekje

Reserveer snel je plekje voor een workshop tussen de alpaca’s. Onze wollige viervoeters kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Wil je een workshop of een andere activiteit cadeau doen? Bestel dan een cadeaubon in onze online shop!

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!