Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

alpaca country logo

Yoga

Home > Yoga

Alpaca yoga

Of je nu een échte meditatie-goeroe bent, een onervaren yogi of behoefte hebt aan meer rust en ruimte in je hoofd: een ontspannende yogales tussen de alpaca’s is een unieke beleving. Alpaca Country Oosterhout organiseert regelmatig yogalessen in samenwerking met een team van yoga-, meditatie- en Tai-Chi-docenten. Ga je mee met onze wollige viervoeters de wei in? Ontspan, kom tot rust en ervaar een unieke yogales of ontspanningsles tussen de alpaca’s.

YOGALES TUSSEN DE ALPACA’S

Tijdens de yogales maken we verbinding met onszelf, de natuur en de dieren. Een moment om echt even uit je hoofd en in je lijf te komen. Door middel van de ademhaling aan te passen op de bewegingen kom je in je flow. Daag jezelf uit tijdens pittige dynamische oefeningen en zoek je eigen grenzen op. Verdiep je in de houdingen die we langer aanhouden en vind jouw rust en stabiliteit. Maak je lichaam sterker en breng je geest in balans. De afwisseling tussen inspanning en ontspanning zorgt voor een heerlijk opgeladen gevoel na de les.

ONTSPANNINGSLES TUSSEN DE ALPACA’S

Het doel van deze les is diepe ontspanning voor lichaam en geest. De les bestaat voornamelijk uit zittende en liggende houdingen en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer rust en ontspanning. Verschillende ontspanningsoefeningen en meditatie worden afgewisseld met rustige bewegingen en stretches om het lichaam te openen. De afronding van de les is een totale diepe ontspanning.

De nieuwsgierige alpaca’s zorgen voor een extra ontspannende sfeer. Ze herinneren ons eraan dat we meer mogen loslaten en niet altijd alles zo serieus hoeven te nemen. Ze stralen rust en tederheid uit. Het gaat er niet om hoe goed of hoe lenig je bent. Yoga tussen de alpaca is voor iedereen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan.

Het ultieme doel van alpaca yoga is jezelf beter leren kennen. Wees nieuwsgierig net als de alpaca’s om je heen. Maak contact met je lijf, met de natuur, de dieren, kom helemaal in het moment en geniet van de ontspanning.

Prijzen yogalessen

Yogales: € 17,50 per persoon
Ontspanningsles: € 17,50 per persoon
5-rittenkaart: € 70,- (= € 14,- per les, persoonsgebonden)
10-rittenkaart: € 120,- (= € 12,- per les, persoonsgebonden)

De lessen worden gegeven op:
– vrijdagavond van 18.30 tot 19.45 uur 
– vrijdagavond van 20.00 tot 21.15 uur
– zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.15 uur

Je dient altijd een plekje te reserveren, ook wanneer je gebruik maakt van een 5 of 10-rittenkaart. De rittenkaarten zijn persoonsgebonden.

Tip voor de les:
– Bij voorkeur je eigen yogamat meenemen
– Fleecedekentje meenemen voor tijdens eindmeditatie
– Tip om laagjes aan te trekken!

Reserveer jouw plekje

Wil jij je focussen op lichaam én geest? Boek snel een yogales of ontspanningsles bij Alpaca Country Oosterhout. Onze lieve alpaca’s kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Wil je een yogales, ontspanningsles of andere activiteit cadeau doen? Shop dan onze cadeaubon!

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!