Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

alpaca country logo

Borrelplank

Home > Borrelplank

Alpaca borrelplank

Borrelen met vrienden, collega’s of familie is áltijd een goed idee. Lekker bijkletsen onder het genot van verschillende hapjes, wat wil je nog meer? Wil je op een bijzondere plek borrelen met je vrienden? Wij hebben de ideale borrellocatie voor alle gezelschappen! Bij Alpaca Country Oosterhout kun je samen genieten van een rijkgevulde borrelplank tussen superschattige en wollige alpaca’s. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

Hoe ziet borrelen tussen de alpaca's eruit?

Alpaca Country Oosterhout is de perfecte plek voor een geheel verzorgd middagje borrelen met je vrienden, collega’s of familie. Wanneer je de alpacaboerderij binnenwandelt, staat de borreltafel al voor jullie klaar. Verwacht verschillende verse kaasjes, vleeswaren, rauwkost met dips en lekkere toastjes. Natuurlijk kunnen we ook een vegetarische of varkensvleesvrije variant verzorgen. Zo hebben we voor ieder wat wils! Tijdens het borrelen vertellen onze enthousiaste collega’s je álles over onze eigen wollige vriendjes. Welke alpaca is er ondeugend? En wie is er bescheiden en kijkt liever de kat uit de boom? Ook is er genoeg gelegenheid om onze alpaca’s te leren kennen. Alpaca’s zijn nieuwsgierige beestjes, dus ze zullen jou en je vrienden vast komen begroeten tijdens het borrelen.

Kun je geen genoeg krijgen van onze alpaca’s? Dat snappen we! Kies er dan voor om het borrelen te combineren met één van onze andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een alpacawandeling?

Voor welke gelegenheid is een alpaca borrelplank geschikt?

Eigenlijk hoef je helemaal geen reden te hebben om gezellig tussen onze alpaca’s te komen borrelen. Om je te inspireren hebben we een aantal gelegenheden op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verjaardag, babyshower, vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of jubileum. Is de borrel een verrassing en kunnen we iets extra’s voor je regelen? Neem dan contact op.

Prijs alpaca borrelplank

€ 19,95 per persoon (inclusief 1 consumptie)
Kinderen tot en met 3 jaar gratis (zonder consumptie)

Reserveer jouw plekje

Reserveer snel je plekje voor een borrel tussen de alpaca’s. Onze wollige viervoeters kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Wil je een borrel of een andere activiteit cadeau doen? Bestel dan een cadeaubon in onze online shop!

Lukt het niet om een bepaalde datum te reserveren dan is die dag helaas volgeboekt.
Kies dan een andere datum in de kalender.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!