Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

alpaca country logo

Groepsuitjes/BSO

Home > Groepsuitjes/BSO

Alpaca groepsuitjes

Ben jij op zoek naar een originele invulling van je familiedag, personeelsbijeenkomst, vrijgezellenfeest of babyshower? Wat dacht je van een gezellig groepsuitje tussen de alpaca’s in de bossen van Oosterhout! Een groepsuitje tussen onze superschattige wollige viervoeters kan al worden geboekt vanaf 10 personen.

HOE ZIET EEN GROEPSUITJE TUSSEN DE ALPACA'S ERUIT?

Alpaca Country Oosterhout is dé plek voor een origineel groepsuitje tussen de alpaca’s. Afhankelijk van de grootte van de groep en jouw wensen kunnen we een uitje op maat samenstellen. Wandelen met alpaca’s of een aangeklede borrel met hapjes en drankjes tussen onze wollige vriendjes, alles is mogelijk! Sta er niet van te kijken wanneer één van onze nieuwsgierige alpaca’s gezellig naast je komt staan! Uiteraard krijg je ook volop de gelegenheid om de alpaca’s te ontmoeten en om foto’s te maken. Ook beantwoorden onze enthousiaste collega’s al je vragen over onze eigen wollige viervoeters. Wie is er ondeugend? En welke alpaca kijkt liever de kat uit de boom?

VOOR WELKE GROEPEN IS DIT UITJE GESCHIKT?

Een groepsuitje bij Alpaca Country Oosterhout is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld familiedagen, vriendinnendagen, vrijgezellenfeesten, reünies, babyshowers of verjaardagen met groepen vanaf 10 personen. Wil je ook picknicken, high tea of een borrel tussen onze alpaca’s? Vrijwel alles is mogelijk en we denken graag met je mee om er iets onvergetelijks van te maken! Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken voor een voorstel op maat.

BSO groepsuitjes

Als BSO-organisatie is het belangrijk om af en toe een leuk en educatief uitje te organiseren voor de kinderen. Een activiteit die momenteel erg populair is, is het bezoeken van alpaca’s. Hier hebben wij bij Alpaca Country de ruimte voor!

Deze wollige dieren zijn niet alleen schattig om te zien, maar ook nog eens ontzettend vriendelijk en zacht van karakter. Een meet, greet en feed bij alpaca’s is dan ook een geweldige manier om de kinderen kennis te laten maken met deze bijzondere dieren.

HOE ZIET EEN BSO GROEPSUITJE TUSSEN DE ALPACA'S ERUIT?

De meet, greet en feed begint meestal met een korte rondleiding langs de alpaca’s, waarbij de kinderen kunnen leren over hun leefomgeving, voeding en gedrag. Vervolgens krijgen de kinderen de gelegenheid om de alpaca’s van dichtbij te bekijken en te aaien. Dit is een geweldige kans voor de kinderen om te leren over de verschillende eigenschappen van de alpaca’s, zoals hun zachte vacht en hun nieuwsgierige karakter. De medewerkers van Alpaca Country zullen de kinderen vertellen over de alpaca’s en eventuele vragen beantwoorden.

VOEDING EN VERZORGING

Na de meet en greet is het tijd voor de feed. De kinderen krijgen de gelegenheid om de alpaca’s te voeren met brokjes en hooi. Dit is een geweldige manier om te leren over de voeding van de alpaca’s en om de kinderen te leren hoe ze voor deze dieren kunnen zorgen. De medewerkers van Alpaca Country zullen de kinderen helpen bij het voeren en begeleiden tijdens het proces.

BSO PAKKET

In het pakket zit voor € 8,95 de meet, greet & feed, deze activiteit duurt van een uur tot anderhalf uur afhankelijk van de grootte van de groep en de kinderen krijgen een beker limonade en een zakje chips. Het eet- en drinkmoment kunnen we naar wens inplannen in het midden van de activiteit, maar ook aan het einde. De minimale groepsgrootte is 15 kindjes. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en reserveringen.

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!