Geniet

van de natuur en kom helemaal tot rust

Boerderijservice

- Voor houders en fokkers -

Fok jij ook alpaca’s of heb je in jouw tuin een of meerdere vrolijke wollige vriendjes rondlopen? Dan kunnen we jou helpen om jouw alpaca’s ook in topvorm te houden. Lees snel verder!

Alpaca voer

Om onze alpaca’s in topconditie te houden geven we speciale hoogwaardige alpacavoeding als aanvulling op gras en hooi. Zo weten we zeker dat ze niets tekortkomen op het gebied van vitamines en mineralen. Bovendien versterkt het de natuurlijke weerstand en zorgt onze voeding voor een gezonde huid en kwalitatief goede wol. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor topkwaliteit voor jouw kudde.

Elke alpaca is uniek en de voeding hoort dat ook te zijn. We hebben verschillende producten zoals mineralen & vitaminen, eiwitten, energie en ruwvoer zodat je als fokker het voer volledig kan laten aansluiten op de behoefte van elk dier in je kudde. Met ons aanbod geef je elk van hen wat ze écht nodig hebben. Niets minder, maar zeker ook niets meer!

Prijzen alpacavoer

Alpamin (20 kg)
€27,50

Alpofros (20 kg)
€19,95

Fosfobeet (20 kg)
€17,50

Alpa gras (15 kg)
€19,95

Alpaca scheren

Voor het welzijn van je kudde alpaca’s dien je ze regelmatig te (laten scheren. Normaal gesproken dien je dat eens per jaar te laten doen, tenzij het een suri-alpaca is. Alpaca’s verliezen hun wintervacht namelijk niet uit zichzelf. Wanneer je ze niet scheert bestaat de kans dat ze in de zomer oververhit raken. En dat wil je natuurlijk niet! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Fokkerij

We hebben regelmatig jonge alpaca’s in onze gezonde kudde voor de verkoop. Heb jij interesse in een alpaca van Alpaca Country Oosterhout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we je kunnen voorlichten  over wat er allemaal bij het houden van alpaca’s komt kijken. En wie weet lopen er binnenkort wel alpaca’s bij jou door de tuin.

Alpacamest

Alpacamest is 100% biologisch, organisch en natuurlijk, afkomstig van onze eigen kudde alpaca’s. Omdat onze alpacamest gedroogd wordt verkocht is deze geurarm en kan deze dus zowel voor je kamerplanten als in de tuin en het balkon worden gebruikt. Alpacamest bevat van nature een hoog gehalte stikstof en werkt langdurig. De gedroogde alpacamest wordt verkocht in jute zakken van 500 gram. Heb je interesse in grote hoeveelheden? Neem dan contact met ons op voor grotere zakken.

Prijzen alpacamest

Alpacamest (500 gram)
€ 5,00

alpacamest

Ook zo verliefd op alpaca's?

Reserveer een leuke activiteit!